Lagt om sparandet

Min bank tror att aktiemarknaden är intressant att investera minst ett år till och jag håller med om det. 

Har haft en stor andel av mitt sparande i räntor eftersom jag inte haft tid att engagera mig men nu har jag bättre koll på aktiemarknaden och efter långt funderande och faktainhäntning lade jag en säljlorder på fonden med majoritet räntor för att om några dagar investera i aktiefonder. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.