Tågarbete

Tåget var slutsålt och SJ hade satt in dubbelt så många vagnar. Det var varmt, småstressigt och svettigt där alla passagerare stod och väntade på tåget. 

Det är alltid skönt när alla är på plats och tåget rullar och då var det läge att rigga för Skypemötet jag skulle hålla för en samverkansgrupp som ville veta mer om vad det är att vara skyddskommitté. 

Lite för svajigt wifi för att jag skulle kunna köra med bild så jag närvarade via telefon. Är det inte fantastiskt att jag från ett tåg kan undervisa en samverkansgrupp som sitter utspridda i Dalarna?!

Hade också lovat att ringa en enhetschef för att ge min bild av läget i en av hans arbetsgrupper vilket jag gjorde. 

Tack vare tågets kraftiga försening hann jag fixa två dagordningar till två möten jag ska hålla på måndag. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.