Stressproblematiken

Den som kan lösa den kommer att bli rik eller så är det lika ”enkelt” som artikeln säger, att om var och en gör vad den kan så kommer vi en bit på väg. 

Stressen är min vardag, dels min egen stress och sedan den som jag möter varje dag i rollen som skyddsombud. 

Stressen
Christer Hansson 

2 svar till “Stressproblematiken

  1. Stress är inte bra för dig eller någon annan. I mitt jobb är det alltid stress, de långa pendlingstiderna gör att det blir alldeles för få timmar till fritid så jag hinner inte sova så mycket som jag bör. Ett ekorrhjul. Hinner aldrig göra något här hemma. Kommer hela tiden på saker som måste göras men inte hinns med. Har minskat sovtimmarna från 6 till 4 timmar. Men de tre P:na räddar mig från värsta stressen. Skriver ett inlägg om det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.