Royalist för en dag

Eftersom jag är kluven i frågan kan jag välja och i dag valde jag att vara Royalist och stå och vänta i timmar på att kungahuset skulle komma ut och umgås med folket. 

Vi letade rätt på den mest strategiska platsen för att få överlämna blommor till Victoria som lägger ner timmar på att hälsa, handskaka och byta några ord med de som står längst fram i de täta leden på Solliden. 

De är familjärt och avslappnat och det är fantastiskt hur öppet allt kan ske och det är otroligt viktigt att vi alla bidrar och kämpar för den öppenheten. 

Först kom kungen och drottningen och bytte några ord och efter en så pass lång väntan i solen att svetten började rinna efter ryggen så kom Victoria äntligen fram till våra tjejer och hon sken upp och på ett uppriktigt glatt sätt tackade för att vi var där 🙂 Tror att det blev ett minne för livet för tjejerna. 

Efter det promenerade vi ut i de fantastiska parkerna på Solliden för att fotografera blommor, växter och arrangemang, men självklar först titta på min filmning av när våra tjejer mötte kronprinsessan 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.