Victorialoppet med ond rygg

Typiskt nog knäppte det till i ryggen i morse och det hämmade mig under Victorialoppet som blev en varm historia under den pressande hettan. 

Tror att värmen och värken gjorde mig lite förvirrad för först slängde jag bort tidtagningschipet istället för att sätta det på skon och sedan glömde jag pulsklockan som jag alltid har på mig när jag tävlar. 

Så lite ur spel satte jag iväg och gjorde det bästa av situationen. Försökte att hålla mitt eget tempo och fylla på med vatten vid vätskestationerna vilket ändå höll hela vägen in i mål på en medioker tid och sommarsega ben. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.