Billig gasol

149 kronor för en påfyllning! Trodde inte mina öron, det var riktigt billigt. Husbilsprylen.se i Ullared säljer gasol för 29 kronor kilot och de fyller på flaskan istället för att man ska byta. Det var första gången jag bevittnade något dylikt så det var jättespännande 🙂

Min aluminiumbehållare var helt tömd vilket hon menade att kompositbehållare sällan blir vilket jag ser som en fördel med aluminium. Hon menade på att den dyrare kompositen bara är marginellt lättare, typ 20 gram på en motsvarande storlek av flaska vilket innebär att jag fortsätter med min eftersom det är billigare.

Nu har husvagnen gas igen och kylskåpet är igång

Christer Hansson

4 svar till “Billig gasol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.