Underhållning på torget

Jag stannar väl en stund då eftersom Liverpool ska uppträda klockan 19 på Borgholms torg.

Kände mig färdig på stranden och cyklade in till stan för att svalka mig med en Borgholm special på Borgholms glass. Valde smaken Mormor på den kula glass som sedan mjukglassen vilar på i struten. Mormor är Jordgubb och rabarber.

Kände mig färdig på glasskaféet och vinglade iväg med hojen mot kyrkan för att se vad som står på agendan
Väl där märkte jag på alla pensionärer som bänkat sig i god tid på de bästa platserna att det skulle bli någonting på scenen vid torget så då sökte jag på Google och hittade att det är Sommarkväll i Borgholm och bandet Liverpool ska spela så nu väntar jag på det

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.