Rest hela dagen

Vaknade i närheten av Puttgarden efter en natt på bussen.

Märker på mig själv att jag börjar bli bra på diverse sovställningar som den mest invigde yogautövaren skulle se som en utmaning.

Har mest suttit och sorterat och reflekterat alla intryck jag varit med om och inser att jag kommer hem till samma, men jag är litet någon annan.

Vi lämnade Frankrike redan innan vi somnade i går så vi har idag rullat genom Tyskland, Danmark och Sverige och precis innan ombordkörningen på färjan i Tyskland kom bussen lite för nära ett lastbilssläp så rutan där jag satt sprack
Shit happens som en stor mästare skulle ha sagt så vi hackade bort ytterrutan och körde vidare. I Danmark stod tulltjänstemännen och tittade på den trasiga rutan med öppna munnar och tänkte nog många tankar om vad som hänt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.