Uppstart med konfirmanderna

Gick upp svintidigt för att hinna städa, hänga upp tävlingskläderna som fått åka tvättmaskin i natt, plocka ur gårdagens packning, duscha och äta frukost innan det nu är dags att ge mig iväg till kyrkan för en heldag med konfirmandstarten. Om jag läste rätt kommer det 129 ungdomar.

Det är min fjärde säsong jag jobbar med konfirmanderna räknade jag ut och känner mig väl förberedd med den erfarenheten.

Brukar lyssna på Sveriges Radios P1 på söndagsmorgnar men blev nyfiken på vad BBC2 leverera på söndagar och fann ett alldeles lysande och passande program i The Sunday our med temat Kindness 🙂

Christer Hansson

4 svar till “Uppstart med konfirmanderna

  1. Alltså, det där med städningen. Ser på insta att du städar varje dag. Vad är det som händer hos dig med tanke på att du nästan aldrig är hemma? Vem stökar??

      • Ja, då förstår jag. Tänker på mitt kök. Innan jag byggde om fick jag städa där varje dag för det var alltid rörigt. Idag när alla saker har en egen plats att bo på krävs mycket mindre städning. Jag har verkligen försökt att rensa hemma för att ha ett lättstädat hem men jag vet att när jag jobbat mycket i perioder under projekt så har mitt hem varit ett ställe där jag duschar och sover och då har det varit som stökigast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.