Krävande dag

Hade två timmar på mig i morse att planera de tre kommande dagarnas möten.

Därefter kasta mig på cykeln för att ta mig till samåkning till Forshaga folkets hus där vi höll ett föredrag om partssamverkan inför ca 70 medarbetare. Det är ett utmanande format att stå på scenen och få en biosittande publik att känna sig engagerad. Kände ändå att jag bjöd på mig själv och levererade.

I pausen fick vi vara med om utdelningen av NOR-utmärkelser, alltså när man visat Nit Och Redlighet inom staten under en 30-årsperiod. Det var trevligt och jag tänkte på vad mycket roligt jag får vara med om.

Träffade en Spa för själen kompis på väg ut från folkan vilket blev min solstråle i dag 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.