Hemavan

Då är jag plötsligt i Hemavan som ligger i Lappland, endast 10 mil från Mo i Rana som jag besökte som ung. Den gången reste vi ett dygn med tåg, i dag 2,5 timme med flyg från Arlanda och landade vid foten av skidbacken och stugföreningens stuga.

För det är därför vi är här med delar av föreningens styrelse, för att inspektera stugorna och upprätta renoveringsplaner. I kväll har vi träffat stugvärden och haft en dialog med henne om vad som fungerar bra och vad som behöver utvecklas samt vad som behöver åtgärdas, typ att omgående reparera bortfallna vindskivor.

Det är vackert här och vintern är i antågande, det känns.

Efter dialogen med stugvärden lagade vi till en tacobuffé som vi avnjöt under trevliga samtal om föreningen och oss själva. Det här får bli lite av en kick off för den nya styrelsen som ska driva, utveckla och förvalta föreningen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.