Hemresa

Vi har haft toppendygn i Hemavan och vi bröt upp när det var som bäst och trots att vi haft det så bra såg jag fram emot hemresan eftersom jag älskar att flyga.

Stugan ligger med utsikt över den lilla flygplatsen så jag har försökt att se alla starter och landningar som varit och det är inte så många.

Första gången jag flög med en Saab Airbus och det var en skön flygkänsla och det var lite kö in till Arlanda så som bonus blev det en runda över Stockholm på låg höjd 🙂

Nu står jag på Arlanda och väntar på Netbuss som ska ta mig till Örebro.

Christer Hansson

3 svar till “Hemresa

  1. Åh har du varit i Hemavan? Nu blir jag avis. Lite i min mammas trakter. Och jag har också varit där flera gånger. En gång hyrde vi S Strands privata stuga som ligger i närheten av småstugorna bakom gästgiveriet. Det var mysigt. En annan gång hyrde vi en av småstugorna bakom gästgiveriet. Helt OK. Ytterligare en annan gång hyrde vi en av stugorna bakom gästgiveriet och då var det uruselt. Nedgånget, sjabbigt. Men hemavan är mysigt om man är med bil. Att t ex köra till Mo i Rana i Norge. Till Tärnaby såklart. Samt alla småvägar som finns i området.
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.