Styrelsemöte

Efter vandringen åkte vi ner till ICA för att proviantera lite och hela butiken var full med provsmakning av mat, godis och dryck så vi åt oss igenom butiken vilket passade bra eftersom vi blev så försenade uppe på fjället att vi missade lunchen.

Tillbaka vid stugan startade vi styrelsemötet och avhandlade många viktiga frågor för driften av stugföreningen. Det här är ett väldigt annorlunda uppdrag än jag är van vid,men med den här fantastiska styrelsen vi satt ihop går allt väldigt bra och jag känner mig tacksam som ordförande.

Efter styrelsemötet fortsatte styrelseutveckling via gemensam matlagning och en medvetet skönt långdragen middag där samtalsämnena gick i vågor från det ena till det andra och därefter gemensamt fortsatt chill i soffan med bordet fullt av godsaker.

Vi kom i går okända för varandra och nu känns det känns som om vi känt varandra väldigt länge.

Christer Hansson

Ett svar till “Styrelsemöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.