Bra nätverksträff i går

Dagens arbetsmiljöuppföljning i Torsby och gårdagens nätverksträff med skyddsombuden är två moment jag våndats lite över eftersom veckorna innan bestått av många arbetsresor med möten vilket inneburit att jag känt mig i tidsnöd inför de två uppdragen.

Förberedde nätverksträffen dagen innan under tidspress och det blev riktigt bra igår när vi träffades. Vilade i tidigare erfarenhet och kunskap och vävde ihop det till ett hållbart program.

Det tar på krafterna att planera och genomföra en sådan träff och igår när den var klar fick jag skjuta upp firandet av genomförandet och återhämtningen eftersom jag på en gång satte mig för att förbereda det sista inför i dag och det är därför jag parkerat i viloläge hela den här kvällen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.