Tidiga mornar

En del blir tidigare än andra. I dag så tidig att jag inte förstod att gå upp förrän autopiloten fick upp mig.

Hann med tåget till Karlstad som planerat och använde den mycket tidiga restiden till att planera det Skypemöte jag skulle hålla när jag kom fram. Så bra att kunna åka till ett fysiskt möte i Karlstad och timmen innan det leda ett möte med mina kollegor på hemmaplan via Skype.

Efter skypen var det marknadsområdets arbetsmiljögrupp för hela slangen. Riskbedömning på budgeten. Planera en ”runda-bords-träff”, fundera på hur vi ska använda de extra arbetsmiljöpengarna samt titta på en strategi för att sänka sjuktalen.

Mitt under lunchtid tog mötet slut och jag tog netbuss tillbaka till Örebro.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.