Orytmisk sömn

Hängde med en kompis i går kväll och petade i mig chips och smågodis medans Så mycket bättre rullade i bakgrunden.

Slumrade till i soffan och fick väl den sömn jag behövde för framåt midnatt piggnade jag till.

En nattberusad ung man ställde sig utanför porten, nedanför sovrummet och konverserade högt med Frida i andra änden och det fick mig att kliva upp, brygga kaffe och knapra i mig knäckebröd.

Lärde mig på föreläsningen om sömn att i ett sådant läge är det bara att gilla läget och göra det bästa av det tills sömnen kommer tillbaka och någonstans i man grabben snackat färdigt somnade jag igen.

Christer Hansson

3 svar till “Orytmisk sömn

  1. Så jäkla irriterande att inte kunna få sova klart pga av sånt tjafs. Har förmånen att slippa sånt, men befarar att jag skulle vara tokarg om det hände. Det bästa är ändå såklart att förklara för ”dumskallarna” som inte fattar bättre, och kanske lyckas få dem att förstå hänsyn, samt att få sova några timmar till.
    Nattinatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.