Ny dator

Datorstrulet som började på tåget löste sig på bästa sätt.

Ringde en kollega på huvudkontoret dit jag var på väg för att höra om hon kunde hjälpa mig att fixa en extern kortläsare och när jag kom fram hade hon fixat så att jag kunde gå till servicedesk för att byta dator till ej likadan som är nyservad och snabbare än min trötta.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.