Galet stor lägenhet.

Två sovrum, en toa med dusch och en toa med badkar. Tre ac-anläggningar och ett stort kombinerat kök och vardagsrum med tvättmaskin. Tre små balkonger och en stor.

Grejen är att guiden tror att vi är de första som bor i den eftersom det fattad lite grejer som vi påtalat.

I går när vi anlände så strulade det med låskorten som går till ytterdörren och samtidigt låser upp elen i lägenheten. Jag var ner till receptionen fyra gånger för att få dem omkodade innan vi tvingade en vaktmästare att följa med till rummet. Till slut så kopplade han förbi ellåset så nu är strömmen påslagen hela tiden och korten till dörren funkar. Vi fick honom att laga det ena handfatet också så att vattnet rinner iväg.

Guiden på TUI bekräftade våran upplevelse av att det är svårt att få någonting gjort här. De ger sken av att saker kommer att fixad och sedan mer eller mindre struntar i det så guiden tyckte att det var bra att vi så tidigt på vistelsen lämnade våran lista på sådan vi vill få fixat så kanske nåt av det blir gjort så länge vi är här.

På listan står det att: Vi vill ha en vattenkokare och galgar att hänga kläderna på. Att batterierna i säkerhetsboxen ska bytas och att fjärrkontrollerna till ac-anläggningarna saknar batteriet helt och hållet. Vi vill ha instruktioner till tvättmaskinen på ett språk vi förstår och så vill vi ha en diskborste.

Resorten och rummet är för övrigt fantastiskt vacker och välskött.

Christer Hansson

8 svar till “Galet stor lägenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.