2 dagar på jobbet

Det är jäkligt mycket att göra på jobbet.

I går tog jag en tidig buss till ett av lokalkontoren för att leda ett möte. Tog en stund efter det för att prata runt lite med mina kollegor. Stannade kvar så länge jag kunde för att vara på plats innan bussen tog mig tillbaka till Örebro.

Hann få i mig lite lunch innan eftermiddagens möte med några personer som tog hela eftermiddagen och lite till. En del uppdrag är känslomässigt jobbigare än andra så det var skönt att ta en springtur när jag kom hem. Käkade efter det och somnade utmattad i soffan.

I dag har jag försökt att svara på så många mail som möjligt, pratat en hel del i telefon samt bokat vårens tjänsteresor och boende.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.