Tröttlördag

Åtminstone på förmiddagen.

Sov länge och åt långfrukost med en kompis.

Kände mig seg och tung i huvudet fram till lunch då jag stålsatte mig och stack ut på dagens träningspass, 8 kilometer som gick överraskande fort. Styrketräning och stretching på det. Valde bort Lucialoppet i Vretstorp eftersom det skulle ta för mycket av min dag och att jag saknar tävlingsform.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.