Nu är det jul.

Min födelsedag hör ihop med julen, så har det alltid varit för mig och det är väl logiskt om man fyller är fem dagar före jul.

Sitter nu i eftervärmen av att mina släktingar varit här och födelsedagsfikat med mig några dagar efter födelsedagen, men innan jul och så vill jag ha det. Först när jag firat min egen födelsedag tillsammans med de jag älskar så kan firandet av julen börja och nu är den tiden.

Är glad och tacksam över att de kunde och ville komma hit för några timmars gemenskap och nu njuter jag av den goda känslan som hänger kvar i mitt hem tillsammans med doften av hyacint som är bryggan mellan de båda födelsedagarna.

Christer Hansson

5 svar till “Nu är det jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.