Uppesittardag och kväll med dottern

När hon dök upp strax efter klockan 15 hade jag tänt alla stearinljus i lyckorna som står i trappen och alla ljus i lägenheten och de är många.

Julskinkan hade åkt in i ugnen och alla julgranssaker upphämtade från källaren.

Vi gjorde som vi brukade, hon klädde granen efter att jag satt i ljusen och nu med den nya slingan jag köpte på Citygross för halva priset. Under tiden pyntade jag lägenheten medans väldoften från ugnen spred julstämning.

En kompis kom över för att fika med oss innan vi festade loss på skinkmacka och julmust.

Packade ihop lite grejer och åkte ut till mina föräldrar för att fortsätta uppesittarkvällen där med varsin bingolott. Jag passade på att slå in de klappar som blir mitt bidrag i morgondagens julklappsspel.

Christer Hansson

2 svar till “Uppesittardag och kväll med dottern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.