Eftermiddag och kväll hos mina föräldrar.

Lämpade av mitt sällskap som varit med till Lindesberg och for vidare till mina föräldrar för att lämna en nyårsbukett och hänga i tv-soffan några timmar. Tittade på ett program om Povel Ramel och fick en ny bild av vem han var och vilken drivkraft han hade. Nu är det kex och ost tillsammans med året som gått med konungafamiljen. Christer Hansson

3 svar till “Eftermiddag och kväll hos mina föräldrar.

  1. Povel har jag missat, och kungafamiljen har jag (tack och lov) missat. Är inte riktigt för monarki som jag nog tycker mer hör hemma i ett feodalt samhälle. Men läge för TV-tittande här också. Då jag inte är riktigt kry så har jag dock mest sovit i tv-soffan. I morgon ny dag igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.