Manipulation

En toppsäljare just nu är boken Omgiven av psykopater och jag lyssnar nu på dess föregångare Omgiven av idioter.

En annan aspekt i den här genren är att bli manipulerad. Jag kan känna att jag har sådana människor runt omkring mig och lärt mig tillämpa de råden som finns i denna artikel. Manipulation

Christer Hansson

4 svar till “Manipulation

    • Om man läser böckerna så ger de ett annat perspektiv än vad man oftast tror. Den jag läser nu handlat inte om att folk i min omgivning är idioter utan att alla är olika och har rätt att vara det. Vad det gäller manipulation så har jag utsatts för det på riktigt och jag anser att sådant ska stävjas.

      • Det intressanta är att folk använder kunskapen i böckerna på att göra bedömningar om hur andra är. Ist för att fokusera på sig själv.
        Jag har, av en betendeterapeut, blivit färgplacerad efter flera dagars både skriftliga och personliga intervjuer. Här läser folk en bok och placerar sedan människor i fack. Det skrämmer mig. Tänk om man själv är största idioten? Tänk om andra ser en som psykopat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.