Omvald som huvudskyddsombud

Grundbulten i mina arbetsdagar har de senaste tre åren varit mitt uppdrag som marknadsområdets huvudskyddsombud och efter en höst i väntan på att alla mandat skulle väljas om eller på nytt kom beskedet i dag att jag är omvald på ytterligare tre år vilket jag ser som en bekräftelse på väl utfört arbete.

Nu kan jag fortsätta att utveckla skyddsorganisationen och samverkan med parterna.

Blev glad och stolt när beskedet kom och delade min glädje med min bästis.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.