Gosat med Snurran

C & C bjöd mig på mat när jag hälsade på och under måltiden kom Snurran fram och satte sig nedanför mig. Satte ner min hand som hon kunde stryka sig mot och hon satt där länge innan hon gick in i rummet och under sängen igen.

Det måste vara typ 20 år sedan jag och min dotter åkte till Stora Mellösa för att titta på en kull kattungar och Snurran kröp upp i min dotters famn och några veckor sedan fick flytta hem till oss i huset.

Snurran blev en trygghet, tröst och glädje i min dotters uppväxt.

När CT flyttade in hos oss flyttade Snurran till en granne några hus bort och bodde där några år innan hon flyttade hem till C & C och blev på nytt en gosekatt för min dotters småsyrror.

Nu är Snurris gammal och kroppen börjar säga och i morgon ska hon somna in och få den eviga vilan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.