Ryamatta och piedestaler

Efter jobbet blev mötte jag upp säljaren utanför Rusta i Marieberg för att göra upp affären om den röda ryamattan.

Det var lite kallt att vänta i snöröken, men det var det värt för säljaren var trevlig och mattan billig.

Åkte ut till mina föräldrar för att softa lite och när jag ändå hade bilen iordningställd för att frakta saker så plockade jag med de två piedestalerna som nu pryder mitt hem.

Det blir riktigt bra här hemma

Christer Hansson

4 svar till “Ryamatta och piedestaler

  1. Nu har jag gjort lite som du. Sonen, två barnbarn och jag var och tittade på skinnsoffa med två fåtöljer till. Det var precis vad jag ville ha. Såg nästan oanvänd ut. Jätteskön att sitta i. Mitt sällskap gillade också möblerna men inte färgen, vilket jag redan hade anat. Men jag älskar den. Hon som säljer den behöver ha möblerna kvar i morgon då det kommer många gäster. Men på torsdag ska i hämta möbelgruppen. Trodde aldrig att jag skulle kunna köpa begagnade möbler. Men det gick ju hur bra som helst. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.