Handledarutbildning

Det är mer än 10 år sedan jag var handledare till min dotter när hon tog sitt körkort. Minns att det var både roligt och lärorikt och min stolthet hänger fortfarande kvar i att fått vara en del i hennes så viktiga steg i livet som det är att ta körkort.

Med glädje cyklade jag i morse iväg till Löwendahls trafikskola i Örebro för att gå handledarutbildningen och blev glatt överraskad av den trevliga lokalen och ägarinnan, långt ifrån de sunkiga bilskolorna jag tidigare har erfarenhet av. Kändes mer som att komma till en väl avvägd inredningsbutik eller Spa-anläggning.

Som grädde på moset blev vi endast två deltagare så det kändes väldigt lyxigt att kunna ha de nära dialogerna om allt som hade med våran uppgift att göra.

Hembakat fika och goda mackor bjöds det också på 🙂

Nu är jag och min kompis ett steg närmare att vi kan börja övningsköra.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.