Vilse i Dover

Vi njöt som vanligt av Dovers vita klippor när vi närmade oss land och de två andra bussarna for direkt vidare till Canterbury som planerat.

Min buss stannade kvar i Dover pga en bokningsmiss av hotellet i Canterbury så vi fick ett dygn här istället vilket bara var bra. Nu fick vi gott om tid att vandra runt i staden och lära känna den.

Hotellet har en hög standard med badkar och god frukost vilket har gjort gott efter den sista strapatsen i går då en vandring från city tillbaka till hotellet blev lite mer strapatsrik än vi räknat med.

Ungdomarna fick välja att ta lokalbuss tillbaka eller promenera med oss ledare och större del av gänget valde promenad efter ett dygn på bussen.

Jag ledde hela styrkan och navigerade efter Apple map som inte hade uppdaterat en väg som slutat existera, så när det började kännas lite kymigt och mörkt i området vi passerat in i med skyltar som uppmanade att inte gå in där fick vi oväntad hjälp från en boende i sista huset innan det okända.

Han visade oss på Google map istället och var mycket mån om att vi skulle komma rätt även om det innebar en kortare reträtt innan vi var på rätt spår igen.

Ungdomarna var fantastiskt duktiga att hålla modet och humöret uppe och peppade varandra tills vi äntligen kom fram till Mc Donalds i närheten av hotellet där vi kunde belöna oss med något gott att dricka.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.