Fästing

Kände redan i går kväll att det skavde i knävecket och trodde att det var för värmen och byxornas skull.

Skavet fanns kvar i morse och när jag kollade såg jag fästingen.

Hittade inte kattens fästingpenna så det var bara att hålla god mental hälsa och ta tåget till Stockholm.

Mellan Centralstationen och T-Centralen slank jag in på Lloyds apotek som blivit mitt stamhak eftersom det är så tillgängligt och aldrig nån kö. Här har avregleringen verkligen blivit till nytta för mig.

Köpte en penna och hastade till jobbet. Ropade hej till min kollega och skyndade snabbt in på toa för att ta bort den rackarn och spola ut den i Stockholms kloaker.

Christer Hansson

6 svar till “Fästing

  1. Sant eller inte, men jag har sedan barnsben lärt mig att fästingar måste eldas upp för att man ska vara säker på att dom dör. Hundarna hade ofta fästingar. Så då vi tog bort dem brände vi till döds innan vi spolade ner dem i toan. Skulle egentligen vara intressant att veta om de faktiskt kan överleva att bli nerspolade och så småningom hitta ett nytt värddjur!?
    Äckliga är dom iaf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.