Fick inte tillbaka bilen

Min ordinarie bilverkstad är så speciell så nu när jag snabbt behöver släcka 2:or efter besiktningen och valde därför Mekonomen som hade ledig tid och skulle kunna göra det efter dagen. Perfekt, jag behöver verkligen bilen i morgon så jag lämnade glatt in den klockan sju i morse för att de skulle få alla tillgängliga timmar på sig.

Framåt 16-tiden, en timme innan stängning av verkstaden hade jag ännu inte hört något så jag cyklade dit och möttes av en lätt förvåning över att jag ville ha tillbaka bilen.

Hur kan det gå så fel varenda gång i kontakten med en bilverkstad?

Nu kom vi överens om att jag ska kunna hämta den i morgon förmiddag och det tror jag på först när jag sitter i bilen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.