Jag kommer välja fortsatt frihet.

Riksdagsvalet den 9 september är ett val om vi ska få fortsätta att tänka fritt och vara oss själva så som vi vill vara, eller att lägga en röst på att inte få tänka fritt eller vara som jag vill och att kanske aldrig mer få delta i ett demokratiskt val.

För mig är det enkelt, jag kommer att lägga min röst på fortsatt demokrati, min rätt att få tänka fritt och alla människors lika värde.

Christer Hansson

3 svar till “Jag kommer välja fortsatt frihet.

  1. Demokrati är något vi alltid ska jobba för. Partierna vi har tex i riksdagen får man väl ändå säga står för demokrati. Även om deras åsikter kan stå milsvid ifrån det man själv gör. Ett av dem har dock ett brunt ursprung, är främlingsfientligt samt enligt mig inte rumsrent.
    Just i höstens val tror jag ändå inte det handlar om att få ha egna tankar och åsikter. Däremot om vi ska satsa på välfärd eller inte. Om vi vill satsa på jämlikhet, jämställdhet, solidaritet och rättvisa.
    Något som däremot är obehagligt och skrämmande är hur nazister tillåts finnas i Almedalen under en politisk/demokratisk vecka – ställa till bråk, förespråka nazism – det är fullkomligt avskyvärt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.