Fixardag i långsamt gemak.

Det var ju pressande hett i går så jag rörde mig långsamt och tog många pausar där jag slumrade till en stund.

Plockade ihop det som behövdes kompletteras till Ölandsvistelsen. Satte cyklarna på biltakets cykelhållare. Lastade in vagnar och andra stora saker och hade sån tur att hitta utrymmen för allt. Stuvade om bäst det gick, det är ju mycket som ska med inför 14 dagar camping, framförallt kläder 🙂

Fyllde på vatten i husvagnen och kopplade den på bilen som tankades.

Ja, det var mycket att plocka med innan jag lämnade Örebro klockan 20:00.

Sträckkörde hela vägen fram till naturcampingen mellan Hultsfred och Målilla som jag anlände vid midnatt lite försenad pga en del vägarbeten.

Det gick bra att köra med hjälp av VM-fotboll på radion och därefter Sommar i P1 som jag lyssnade på för andra gången under dagen och det var så gripande att höra Ebbas pappa berätta och kärleken till sin dotter och den obeskrivbara smärtan han lever i nu.

Jag liksom han var ensamstående med en dotter som betydde allt i tillvaron och till skillnad mot Stefan så är min dotter vid liv och jag kan fortsätta glädjas i det.

Rullade in på campingen och tog på mig pannlampan för att hitta en bra plats och lustigt nog blev det på samma ställe som sist. En naturcamping är en yta som en förening upplåter och man betalar dem en liten avgift för att stå där. Kan varmt rekommendera Hesjöbaden som det heter och är en fantastisk vacker plats.

Har tagit ett morgondopp och ätit frukost och pratat med ett danskt par som haft några fina dagar här där pulsen gått ner och vecken i pannan rätats ut

Ska diska och dricka lite kaffe innan jag själv rullar vidare.

Christer Hansson

2 svar till “Fixardag i långsamt gemak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.