Victoria

Sovmorgon, långfrukost, campingdiska och havsbad en timme hann vi med innan finkläderna åkte på och vi till Solliden på Öland där kronprinsessan Victoria alltid firar sin födelsedag.

Har ju firat tillsammans med henne i minst 25 år nu och både Victoria och min dotter var små på den tiden.

Nu är min dotter på Gotland och firar semester på egen hand och jag återupplevde småbarnstiden med att ta med kompisens små barn till Solliden för att träffa kungen, drottningen, prinsen och prinsessan och deras barn.

Hur det än är så är det en mysig och trevlig tillställning.

Vi for vidare ner till Borgholm för att smörja kråset på Robinson Cruise som ligger vackert vid hamnen. En härlig buffé som mättade alla smaker och magar

Lite värme- och paltkoma vid husvagnen innan vi piggnade till igen för hoppkudden och kvällsdopp i havet.

Christer Hansson

5 svar till “Victoria

  1. Sorry, du är monarkist och jag ska inte klandra dig för det. Ber om ursäkt. Men jag är inte monarkist. Önskar inte en överhet att se upp till, tycker det är förlegat som bara den. Vill bara förklara varför jag inte gillar systemet med överhögheter. Vill ha fullständig demokrati, där ingen ska tituleras som ers höghet. Vi får absolut tycka olika. Men jag är demokrat!

  2. Du har rätt att jag inte vet hur du står i frågan om monarki……tolkade bara ett inlägg som att du är för monarki. Och en majoritet av oss svenskar är för monarkin. Du tycker såklart som du vill, liksom jag.
    Monarki är ju en del av ett feodalt samhälle. Av demokratiska skäl tycker jag det är ovärdigt att ha kvar monarki. Om igen, det hade varit mycket bättre om jag bara förklarat vad och varför jag tycker som jag tycker.
    Ha en fortsatt bra semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.