Semesterdag

Vaknade vanan trogen runt 07:30, troligtvis av att värmen i vagnen stiger då när solen går upp. En långdragen frukost och lika långdraget packande av cyklar och vagnar för en tur till Köpingsviks vackra strand där dottern med kille väntade.

Fantastisk och märklig känsla att få umgås en dag med sin vuxna dotter på samma strand där jag en gång i tiden byggde sandslott tillsammans med henne och köpa glass i samma glasskiosk på stranden där hon hängde sena kvällar i de tidiga tonåren.

Väl tillbaka i husvagnen stack jag ut på mitt träningspass medans de andra ordnade med skaldjursmiddagen.

Har suttit i förtältet i flera timmar och pratat om det mesta som går att prata om och därefter en midnattsdiskning som sig bör när man campar.

Christer Hansson

Ett svar till “Semesterdag

  1. Förstår den där märkliga känslan……att dottern den här gången kanske inte vill bygga sandslott med sin pappa.Inför varje barnbarn jag har fått och då jag i början bytt blöjor på dem, matat dem, fått dem att somna i famnen, promenerat med dem liggandes i barnvagn så har det känts märkligt (fast underbart) då jag tänkt ”hur gick det här till – alldeles nyss var det ju din mamma/pappa som låg där”
    Du kommer att ha anledning att åka till samma strand flera gånger till och förr eller senare sitter du där och bygger sandslott med ett barnbarn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.