Byxelkroken

När vi ändå var i närheten tog vi svängen över Byxelkroken som ungarna säger, eller om det var jag som lurade i dem att Byxelkrok heter så.

Jag brukar vilja hänga där i min eget valda ensamhet och strosa runt i sommarbutikerna och titta på båtarna i hamnen. I år är allt annorlunda där barnen får den största uppmärksamheten, men det är härligt att få umgås med dem på mina smultronställen.

Vi började med att svalka av oss med kallt vatten på toa för vi led nog alla av lite ding-ding, eller solsting som många kallar det. Glass för att kyla ner oss och sedan beundran av det fina fartyget som lagt till.

Efter det orkade vi med lite shopping i några av sjöbodarna

Christer Hansson

2 svar till “Byxelkroken

  1. Fördelar emot nackdelar. Sånt är ju vad som ska ner i vågskålarna inför beslut. Att äga sitt sommarhus är såklart positivt. Går att hyra ut till hyfsat pris till vänner och bekanta. Nackdel att det tillkommer lite mer underhåll just för att det hyrs ut, samt organisation kring hyresveckorna.”Gratis” semester under dina egna veckor på plats. Samtidigt en utökad semesterkostnad för att du kanske inte alltid vill vara just där på semestern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.