Bilhaveri

Mardrömmen har alltid varit att få fordonshaveri på Ölandsbron och på vägen hit så valde vi att stanna kvar på naturcampingen i Målilla för att trafikradion informerade om att det var stopp på bron pga av en husbil eller husvagn som fått stopp.

Vinkade i lördags av mitt semestersällskap som hängt med mig i 14 dagar och packade bilen för en egen dag på stranden. Lagom som jag skulle åka ringde hon och berättade att hon fått elfel på bilen direkt efter att hon kommit av bron i Kalmar.

Hon blev bärgad till Liljas och jag fick tömma min bil för att åka in och hämta dem och deras semesterpackning.

I okunskap om vad som nu skulle hända bokade vi mer tid på campingen och flyttade husvagnen 20 meter rätt över campinggatan till en plats i skuggan som blivit ledig. Bra för barnen också som kom närmare grannens ungar så nu leker de för fullt om dagarna.

Vi plockade ju ner förtältet på lördagskvällen och jag hade tänkt dra vidare, men nu har vi installerat oss så gott det går med markis och en jäkla massa packning eftersom vi söker en lösning på hennes bil.

Christer Hansson

Ett svar till “Bilhaveri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.