Månskenslöpning

Mitt 20-kilometerspass blev kraftigt uppskjutet i lördags pga kompisens bilhaveri och att de fick komma tillbaka och bo hos mig så jag kom iväg runt 21:30 när det började bli svalt och skymma på.

En fantastisk fin kväll att springa i längs kusten in till Borgholm där kvällsbadare och lördagsnjutare gjorde mig sällskap under vägen.

Borgholm är vackert på kvällarna och nu låg havet blankt och fullmånen lyste upp allt med den vackra siluetten av slottsruinen i bakgrunden.

Det var trots den sena kvällen både varmt och fuktigt att springa och svetten dröp om mig och jag funderade över hur många valmöjligheter vi har i livet när jag passerade de fullsatta restaurangerna i hamnen.

På vägen tillbaka till Lundegårds camping var det bara jag och fullmånen som gjorde sällskap och det blev ett sånt där vackert löparminne som etsade sig fast för all framtid, det liksom sitter i kroppen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.