Avslutning i Tylösand

Vi satsade på en klassisk semesteravslutning i Tylösand med After Beachen som satsade på storlagen säsongsavslut med Duo Jag.

Fick lite bråttom att checka ut husvagnen innan klockan 11 och trots att vi ”bara” hade markisen nere var det mycket att plocka in i den redan överfulla vagnen.

Letade efter en gatuparkering inne i Halmstad att ställa ekipaget på för att mitt sällskap med barn skulle kunna gå på stan medans jag sprang mitt 16 kilometerspass på prins Bertils väg ut mot Tylösand igen. En fantastisk fin sträcka att springa längs med kustlinjen och ett långpass blir då en njutning. Stannade och fotograferade det vackra samt en stuga som var till salu.

Löppasset var lagom långt för att sällskapet skulle känna sig klara så vi sammanstrålade och åkte ut till Tjuvahålan i Tylösand där vi parkerade för att gå till hotellet

After Beachen var magisk och väckte nostalgi hos oss båda som hängde där i vår ungdom.

Därefter väntad de varma, mjuka, salta vågorna som gick så höga att röd flagg vajade i livräddarnas torn och fler badare än någonsin ville leka i havets krafter.

En sista strandpromenad för att liksom ta farväl och vi kikade in i Mäster Olofs kapell som har en märklig och fascinerande historia

Proviantering på Willys innan avfärd till Ullared där vi tog in på deras ställplats.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.