Kommit igång lagom till slutet

Tog med grabben på en kort löprunda i morse och han fick åka i ”jangen”. Vi pratade om ditt och datt och ytterligare nya ord skapades såsom sköldpappa. Konstaterade också att Edward Blohm troligtvis simmar runt i den gamla å-tarmen av Svartån som vi fantiserar om att även krokodiler och annat vi är rädda för finns i.

Käkade frukost och därefter började jobbet med en arbetstakt likt den som var några veckor innan semestern. Knegade på och fick mycket gjort, så det var skönt att få slå ihop datorn och så småningom ta bilen och ansluta till de övriga i stugan där köttfärslimpa och nygräddade wienerbröd väntade.

Nu sover alla utom jag som ligger och klipper med ögonen framför TVn och petar då och då i brasan som inte vill ta sig.

Christer Hansson

2 svar till “Kommit igång lagom till slutet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.