Fixarsöndag

Vaknade gott i husvagnen och sökte mig in i huset där farsan och min systerdotter redan var igång. Fixade frukost och kollade så Boxerkortet som jag satte in i deras Boxer kvällen innan kodat upp sig under natten.

Hade lite planer på att delta i den sammanlysta utomhusgudstjänsten i Stadsparken, men farsan frågade om jag kunde rensa deras hängrännor och det kändes mer prioriterat

Åkte in till Granngården och köpte insektsmedel mot Getingar. Har läst på ordentligt på Google om getingar och vet hur de lever, fungerar och tänker och tyvärr får de inte bo kvar i husets entré eller uppe i ett av uthusen vid stugan så jag köpte vad jag behövde till ett bra mycket bättre pris än andra butikskedjor i stan vill ha för samma grejer

När jag var på Granngården fick jag besked om att getingarna börjat röra sig igen så jag åkte dit och sprayade innan stugan.

De andra hade plockat lingon när jag kom fram till stugan och jag hjälpte till att rensa lite senare på eftermiddagen

Hade förberett en egenhändig skyddsdräkt med regnställ, handskar och gummistövlar eftersom det var stora bålgetingar som skulle bekämpas

Det gick bra och bekämpningsmedlet fungerade

Gillar inte att ta död på dem, men för kompisens och barnens skull och säkerhet fick det bli så

Chillade i stugan innan vi åkte hem och jag kunde packa ur bilen från sådant jag tagit med mig från husvagnen

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.