Morsans födelsedag

Varken Jönköping Marathon eller Midnattsloppet i Stockholm kunde locka bort mig från att hänga med morsan på hennes födelsedag. Dock så tarvade 22 kilometer löpning från träningsprogrammet lite umgängestid. Hade planerat att ta löpningen tidig på morgonen vid stugan och hade fått med mig allt utom skorna så det blev att skjuta på det till eftermiddagen.

Softade lite extra i stugan och kollade på några intressanta inslag på nyhetsmorgon innan jag tog svängen förbi Örebro där jag hämtade skorna och köpte rosor, tårta och trisslotter att uppvakta med.

Det hade fallit en del äpplen så jag tärnade upp dem och frös in för att ja till smoothies. Klappade ihjäl ytterligare några getingar, så som jag gjort hela veckan eftersom jag inte hunnit ta tag i det på riktigt med insektsmedel.

Stack ut på löppasset så fort jag kom ut till föräldrarna och kom tillbaka lagom till fikat.

Stannade kvar där resten av eftermiddagen och kvällen och kvartade över i husvagnen.

Christer Hansson

Ett svar till “Morsans födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.