Knegardag

Slog precis igen jobbdatorn efter några timmars kvällsarbete.

Hade ett arbetsuppehåll från att jag slutade ordinarie fram tills kvällspassen som nyss avslutades och betade då av träningen vilket blev sköna intervaller längs med Riddarfjärden på Kungsholmen. Middag i restaurangen, en härlig rödbetssallad med nötter, ost och honung och en promenad längs med Drottninggatan med Hemköp under Åhléns som mål, de har bra popcorn där. Köpte en skopa Gelato på vägen dit, tiramisu var jag visst sugen på.

På jobbet har det varit möten, på förmiddagen tillsammans med huvudskyddsombuden där vi pratade om skyddsorganisationen i arbetsgivarens nya organisation. Pedagogisk lunch med de som deltog i det fysiska rummet och myndighetssamverkan på eftermiddagen.

Borde ha somnat för en timme sedan så nu slår jag igen detta också.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.