Långsam lördag

Tittade på tv natten mellan fredag och lördag och petade in en pinne i brasan med jämna mellanrum. Det är hur mysigt som helst med de kolsvarta nätterna utanför och eldens varma sken inomhus.

Somnade till slut och vaknade alldeles för tidigt av barnens lek. Ett par koppar kaffe och morgonsoffan på tv höll mig kvar ett par timmar till i sängen.

Påbörjade ett excellark som ska hjälpa mig att räkna ut Exits på mina fonder. De andra gick ut i skogen för att plocka svamp och när de kom tillbaka med fem liter kantareller stack jag ut på mitt löppass och då såg de till att hålla brasan igång.

Lekte lite med barnen när jag kom tillbaka, åt en sen lunch och njöt en stund i solen innan dusch. Softade så länge efter det att jag hann se både helgmålsbön och V75 innan vi åkte in till Örebro igen.

Inspirerade av den vackra kvällen tog vi vägen över Pershyttan, Lockhyttan, Närkes kil och sedan in i Örebro.

Somnade gott framför TVn till filmen Saturday night fever med en godisskål på magen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.