Samverkansdag

Vaknade lätt omtöcknad av den förkylning min kropp härbärgerar. För ovanlighetens skull arbete på hemmaplan när jag skulle delta på mitt eget marknadsområdes arbetsmiljödag för chefer, HR, facken och skyddsombud. Kul att få träffa alla igen och skönt att höra att det partsgemensamma arbetet fortsätter efter att jag lämnade över stafettpinnen.

Nyttigt att få delta en hel dag och ta del av underifrånperspektivet nu när jag och min kollega matas av ovanifrånperspektivet.

Cyklade hem efter nån timmes övertid och återupptog arbetet nu i kväll då jag bland annat gjort en research om hur man hanterar skyddskommitté i samverkansavtal eftersom vi gick på pumpen i senaste myndighetssamverkan i den frågan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.