Avrundade veckan på hemmaplan

Uppskattar de dygn jag kan vara kvar i Örebro för att jobba. De få timmar av fritid jag ändå får i hemmet kan ägnas åt det där småplocket som är så viktigt för att ett hem ska fungera. Diska, tvätta, städa mm.

Fredagens arbete bestod i att leda styrelsemötet för Stugföreningen vilket kändes lite ringrostigt eftersom vi träffas så sällan och alltid via Skype. En utmaning att leda en förening och styrelse på distans, men det fungerar.

Nästa Skypemöte handlade om att slutföra förslaget till hur myndighetens skyddskommitte ska arbeta och sedan hann vi beröra riskhantering vid IT-stopp.

Eftermiddagen åts upp av administrationen.

Åkte ut till mina föräldrar några timmar för att chilla och rensa hjärnan. Morsan har bra koll på fond-marknaden så jag bollade lite där om framtidsscenarion. Farsan gillar en av mina äppelsorter så jag tar alltid med mig en liten kasse till honom.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.