Lidingöloppet

….alltid en utmaning och alltid olika förutsättningar beroende på väder.

Lyckades med sovmorgon och letade mig ut på stan för en frukost. Det blev Max runt hörnet.

Plockade ihop alla väskor på rummet. Förstår inte hur jag blivit. Har ju bara sovit där, men ändå lyckats plocka upp varenda pinal.

Låste in väskor på Centralstationen och skyndade mig till tunnelbanan mot Ropsten och på klassiskt manér tryckte mig in i en redan fullsatt vagn. Skuffade till en kille, bad om ursäkt och blev vänner på kuppen eftersom han också skulle springa så vi hade mycket att prata om under resan.

Lite tidsbrist när vi kom till Lidingövallen så jag skyndade på att lämna in väskan och värdesaker. Joggade till startplatsen och det fick bli min uppvärmning för jag kom fram lagom tills det var dags att gå in i startfållan.

Kände mig stark och redo och genomförde loppet kontrollerat och stabilt med en skön känsla.

Duschade på plats, killar-gör-det-tillsammans och tog mig in till city igen för att vänta på FlixBus-avgången mot Örebro som jag inte sett sedan i måndags.

Mår alltid lite pyton efter ett lopp, men nu har jag balanserat upp det med läsk och lite sömn på bussen så nu börjar hungern göra sig påmind.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.