Skönt att komma hem

Fredagskänsla över torsdagen och strålande pratglad receptionist i morse som frågade om läget och svaret blev ”Bra, jag får åka hem i dag 🙂

Morgonrutin med frukost och arbete på rummet innan tunnelbanan in till city i den fina morgonen som receptionisten gladdes över eftersom hon sluppit att skrapa rutor.

Letade mig fram bland gatunumren vid World Trade Center, det är bra rörigt att hitta där, men nu trot jag ha fattat grejen.

Två fantastiskt bra föreläsningar under dagen arrangerade av Partsrådet som alltid håller hög klass. På förmiddagen kan man säga att det handlade om att vi har all kunskap för att bedriva ett arbetsmiljöarbete som ger god effekt, men av någon anledning låter bli och på eftermiddagen en föreläsning om hur vi som människor kan välja hur vi uppfattar vår egen hälsa och kommande ohälsa.

Rände ner till tåget som stod parkerat alldeles i närheten och jobbade hela vägen hem och en timme till på hemmakontoret i Örebro innan jag vinglade hem på cykeln.

En direkt löprunda i den ljumma, mörkerskumma kvällen med halvmånens ljus att navigera till längs med hemfjärdens strand innan en soppmiddag hemma hos kompisen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.