Fredagar är värst

Då blev det ännu en sådan där fredag som maxade pulsen pga alla dokument som ska läsas in inför nästa vecka och nya möten som bokats in.

Kände stressen tidigt på dagen, men allt som den gick löste vi ut det mesta så efter lunch kändes det hanterbart igen.

Fick in ett Skypemöte med ett av facken också för avstämning av det pågående arbetsmiljöarbetet.

Christer Hansson

2 svar till “Fredagar är värst

  1. Förstår pressen man kan känna inför att lösa en massa problem. Om man nu har måndag-fredagsjobb tycker jag det är lite alarmerande om det påverkar den lediga dagen söndag också. Om det är en oro så jobbar man rent psykiskt detta redan på söndagen, då tanken kommer.
    Innebär att man bara har en ledig dag i veckan, lördagen.
    Men jag vill säga att man ska passa sig. Riktigt noga. Det är inte roligt då man drabbas av det ena underligare efter det andra, såsom regnbågsinflammation, lungsäcksinflammation, diabetes, vaskulit och slutligen utmattningssyndrom med panikångest.
    Så jobbade jag också i en himla massa år…..då jag var yngre. En orimlig situation att vara ung chef, småbarnsförälder, engagerad i föreningar med uppdrag, politiska uppdrag i flera olika nämnder ….mm. För mig var räddningen just då att jag hade en man som skötte markservicen.

  2. Men när varningssjukdomarna kommer är det ofta för sent att stoppa det….. tex regnbågsinflammation, lungsäcksinflammation, diabetes, utmattningssyndrom med panikångest.
    Vill varna dig som är yngre än mig – det är inte värt att hamna i den här situationen. Jobb vara måndag till fredag. 8 Tim per dag. Förutom det ska du INTE vara tillgänglig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.