Skarp Läge

Tomas Ledin är bättre än någonsin anser jag som följt honom sedan 80-talet.

Tog bilen till Linköping efter jobbet i går och styrde mot SAAB-Arena som blev premiärbesök för mig. Kul att se något nytt och jag gillar ju att köra bil.

Lät mig imponeras av scenografin, (heter det så?), alltså det som hände på scenen med ljus och dekor. Gillade pratet mellan låtarna som gav lite bakgrund till dem. Trivdes med den övriga publiken som bestod av idel Ledin-fans.

Nöjd med mitt beslut att ta mig till Linköping tog jag vägen över Motala och Askersund hem eftersom den är lite rakare och snabbare i mörkret.

Christer Hansson

2 svar till “Skarp Läge

  1. Gillar inte riktigt Ledin och hans musik. Gillar inte dansband men jag ska inte beskylla Ledin för att spela dansband för det gör han ju inte. Gillar inte heller slagdängor och då menar jag schlager. Och det beskyller jag Ledin för att spela.
    Syrran lika som mig där. Men hon var också på en konsert och sa han var jättebra. Hon påstod att han inte alls är så ensidig längre med sina slagdängor utan spelar mycket mer varierad musik numer.
    Kanske är så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.